Læs mere om

Botox & rynkebehandling

Med Vistabel/Botox® kan man behandle de dynamiske rynker dvs. rynker, som fremkommer ved muskelsammentrækninger i huden. Vi får alle linjerne mellem brynene, rynkerne i panden og omkring øjnene. Mange mennesker kan være ked af de linjer der kommer da de ofte får ansigtet til at se tung, vred eller bekrymret ud. Vi har en generelt holdning i klinikken, et ansigt skal være levende og derfor tilpasser vi mængden af botox til dig så du stadig kan bevare mimikken. 

Efter injektionen med Vistabel/Botox® bliver de muskler, som folder huden f.eks. mellem brynene, i panden eller omkring øjnene forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes derfor ud. Behandlingen påvirker ikke følesansen.

Det er muligt at kombinere Vistabel/Botox®-behandling med ikke-permanente fillers, laser eller andre hudforyngende behandlinger.

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.

Forundersøgelse

Vi tilbyder altid en gratis konsultation hvor forholdene vurderes og behandlings-mulighederne gennemgås herunder evt. gener, risici og mulige komplikationer. Udover specifikke ønsker vil evt. allergier, indtag af blodfortyndende præparater/kosttilskud eller tendens til forkølelsessår m.m. blive noteret. Man må ikke være gravid eller ammende. Forundersøgelsen foretages af altid af en speciel udannet behandler der tillige har ansvaret for behandlingen. Ved forundersøgelsen er du velkommen til at møde med en bisidder. Selve behandlingen kan tidligst gennemføres 2 dage efter forundersøgelsen, hvor du skal samtykke til behandlingen.

Læs mere om Botox

Hvad er forskellen på Botox og fillers?

Botox og fillers benyttes af mange mennesker, grundet produktets anti-age effekt. Med alderen mister vores hud desværre, en del af sin elasticitet. Huden bliver slappere og mere løs, samt at dens evne til at beskytte sig selv i mod skader reduceres. Dette medføre synlige linjer i huden, der ikke længere forsvinder af sig selv. 

Botox og fillers har det til fælles, at de begge medvirker til at reparere din hud, stramme den op og give den et mere ungdommeligt udseende. 

Hvad er Botox?

Botox er et toxin som i mange år er anvendt til at minimere rynker. Bliver botox benyttet korrekt, kan det hjælpe med at fremme din naturlige skønhed, da det medvirker til at reparere og opstramme din hud. 

Botox er et oprenset toxin, som er sikkert at benytte i menneskekroppen. Botox indeholder stoffet Botulinum Toxin Type A, som er et stof der i mange år har været brugt til at behandle muskelspasmer og i senere år ligeledes ansigtsrynker. Måden Botox virker på, er at den sørger for musklerne ikke trækker sig sammen, og at man derfor får en mere glat hud.

Har du spørgsmål til vores behandlinger med Botox, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

Hvordan fungerer botox?

Oprindeligt benyttede man Botox til at afhjælpe spastiske lammelser. Effekten kommer, da den går ind og forhindre signal fra musklen og på den måde stopper det huden fra at trække sig sammen. 

Botox virker udelukkende lokalt, hvilket betyder at det er kun der, hvor det bliver indsprøjtet, at huden kommer til at slappe af. 

Har du spørgsmål til vores behandlinger med Botox, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

Hvor ofte skal man have Botox for at reducere linjer?

Vores erfaringer hos Klinik Uniik er at effekten af Botox varer i de fleste tilfælde i 3 til 6 måneder. Herefter anbefales det at gentage behandlingen, det er dog helt op til den enkelte kunde hvad de foretrækker. 

Har du spørgsmål til vores behandlinger med Botox, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.