Læs mere om

Behandling med Fillers

Hos Uniik tilbyder vi filler behandling med formål i at opnå et naturligt og frisk udseende. Med alderen vil huden naturligt blive mere slap, ansigtet vil typisk bærer præg af linjer furer og fordybninger. Filler er stabiliseret hyaluronsyre i gelform, som har et stort indhold af vand. Biokemisk er det et sukker-molekyle.

Typisk anvendes ikke-permanente filler til rynkereduktion og udglatning samt volume af fx. læber. Fillers bruges også til at definere og konturere ansigtet. Virkning er som regel 3-6 måneder, hvor man herefter skal gentage behandlingen for bedre holdbarhed.  

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.

Filler hos Klinik Uniik

Forundersøgelse

Vi tilbyder altid en gratis konsultation hvor forholdene vurderes og behandlings-mulighederne gennemgås herunder evt. gener, risici og mulige komplikationer. Udover specifikke ønsker vil evt. allergier, indtag af blodfortyndende præparater/kosttilskud eller tendens til forkølelsessår m.m. blive noteret. Man må ikke være gravid eller ammende. Forundersøgelsen foretages af altid af en speciel udannet behandler der tillige har ansvaret for behandlingen. Ved forundersøgelsen er du velkommen til at møde med en bisidder. Selve behandlingen kan tidligst gennemføres 2 dage efter forundersøgelsen, hvor du skal samtykke til behandlingen.

Læs mere om Fillers

Hvad er forskellen på Botox og fillers?

Botox og fillers benyttes af mange mennesker, grundet produktets anti-age effekt. Med alderen mister vores hud desværre, en del af sin elasticitet. Huden bliver slappere og mere løs, samt at dens evne til at beskytte sig selv i mod skader reduceres. Dette medføre synlige linjer i huden, der ikke længere forsvinder af sig selv. 

Botox og fillers har det til fælles, at de begge medvirker til at reparere din hud, stramme den op og give den et mere ungdommeligt udseende. 

Hvad er Filler?

Filler består kun af vand og hyaluronsyre og er derfor ikke ligeså effektivt som Botox. Filler er perfekt hvis man skal udfylde dybe rynker i huden, korrigere næse eller ønsker mere fylde i læberne. Når huden bliver ældre bliver den mindre fast og dermed også slappere, det er her filler kan afhjælpe og fylde huden ud igen. Dette giver et mere fyldigt og ungdommeligt udtryk. 

Hvordan fungerer Filler?

Når man injicerer filler i huden f.eks. læberne, vil hualuronsyren give fugt i området og genopretter den volumen som er forsvundet i området. Alle mennesker mister fugt og hualuronsyre (fugt & fedt) med alderen hvilket kan forudsagde slap hud og rynker. 

Hvor ofte skal man have Filler?

Efter første behandling med filler kan du generelt forvente 6 og 12 måneder. Holdbarheden afhænger af det område, du har fået lavet din behandling, samt hvilket filler der anvendt. Ved virkningens aftagelse, vil du opleve at de behandlede områder vender tilbage til sådan som du så ud før din behandling. 

Har du spørgsmål til vores behandlinger med Filler, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.