Mød denne måneds UNIIK BABE!

I denne artikel kan du møde denne måneds UNIIK BABE. En UNIIK Babe er en person som dig og mig, der fortæller om sig selv, sin hverdag og de fordele og ulemper der kan være ved at modtage kosmetiske behandlinger. Vi oplever at mange af vores kunder, har mange af de samme fordomme og at det kan være et svært emne at tale om. Det vil vi med disse artikler forsøge at gøre op med engang for alle! 

Ida, 24, studerende

Fortæl os lidt om, hvem du er

Jeg hedder Ida,  jeg er 24 år og jeg læser en professionsbachelor i branding og marketing. Udover det står jeg i butik og arbejder med sociale medier. 

Hvilken behandling har du fået?

Jeg har fået lavet filler i læberne. 

Hvorfor har du valgt lige præcis denne her behandling?

Jeg har valgt netop denne behandling, da jeg har tænkt over det i lang tid. Jeg kan egentlig meget godt lide mine læber som de er, og jeg har haft et ønske om at fremhæve dem lidt mere.

Hvad har det givet dig, at få lavet dine læber?

Jeg føler at det har givet mit ansigt lidt mere balance, også gør det at jeg har lidt mere lyst til at lege med make-up og fremhæve mine læber lidt på den måde. 

Fortæl os lidt om, hvilke overvejelser, du har gjort dig inden du tog det endelige valg, om at få lavet dine læber. 

Jeg har gjort mig mange overvejelser, inden jeg besluttede mig for at få lavet mine læber. Ens ansigt jo er meget vigtigt i forhold til mimik og hvilket udtryk man giver andre mennesker når man taler med dem. Derfor var det meget vigtigt for mig, at det ikke blev et unaturligt resultat eller et meget ´fake´ look, da det ikke er det udtryk jeg ønsker. Jeg havde en ret klar idé om hvilket udtryk og resultat jeg ønskede. Derfor var det virkelig vigtigt at komme et sted hen, hvor jeg føler mig tryg og et sted hvor der bliver taget sig god tid og bliver lyttet til mine ønsker. Her føler jeg at Sheila tog sig god tid til at høre hvad jeg havde i tankerne og svarer på mine spørgsmål. Det var en rigtig rar følelse.

Hvad ville du fortælle de mennesker, som går med tankerne om, at få lavet en kosmetisk behandling, men måske stadig er usikre eller lidt bekymrede omkring de her myter, der nu kan være omkring det, at få lavet en kosmetisk behandling?

Jeg kan sagtens genkende det med at det er lidt noget andet at sige: “nå, jeg skal lige ned og have lavet læber i stedet for jeg skal lige en tur til frisøren” og det er jo også klart, at man skal overveje det noget grundigere når man skal have foretaget en kosmetisk behandling. Jeg er personligt ærgerlig over, at der så mange fordomme forbundet med kosmetiske behandlinger og mit råd er at man skal gøre det man har lyst til og opfylde de ønsker man har for sig selv og ikke være så nervøs over folks fordomme og eventuelle negative reaktioner. Jeg er selv begyndt at snakke mere om åbent om det, selvom det var lidt svært i starten. Her fandt jeg selv ud af, at der er mange flere der får det lavet end man lige går og tror, endda folk jeg selv kender hvor jeg ikke anede at det.  

Hvor ofte får du selv lavet dine læber?

Nu har jeg fået det lavet to gange for at opnå det resultat jeg ønskede, så nu kommer jeg efter anbefaling en gang årligt for at holde resultatet ved lige. 

Hvad skal man kigge efter, når man leder efter en klinik?

Jeg synes personligt at der mange ting der er vigtige, når man skal vælge en kosmetisk klinik. Selv kiggede jeg selvfølgelig efter klinikkernes tidligere resultater, hvilket æstetik klinikken har, om det sådan er meget kunstige resultater eller om det ovre i det mere naturlige look, som er det jeg personligt gik efter. Udover det er det vigtigt at man er tryg ved stedet, behandleren og at man kan få lavet sine behandlinger med god ro i maven – når man går fra forundersøgelsen, er det vigtigt at man bare kan glæde sig! Personligt har jeg hos Sheila været tryg hele vejen igennem forløbet og jeg føler der bliver taget god hånd om mig hvilket jeg sætter stor pris på. 

Tilmeld dig

Club Uniik

Forkæl dig selv med et medlemsskab hos Klinik Uniik. 

Som medlem af Club Uniik optjener du nemlig point, efter hver eneste behandling du får foretaget hos os. Udover at optjene point, får du også chancen for at vinde uniikke konkurrencer, medlemsrabatter og meget meget mere. 

Sådan fungere Club Uniik:

  • Du skal være medlem af vores nyhedsbrev
  • Du får 10% af behandlingsprisen i point.
  • 1 bonuspoint = 1 krone til behandlinger.
  • Du optjener ikke point på produkter, tilbud, rabatter & kampagner.
  • Du optjener ikke point ved behandlinger betalt med point.
  • Framelder du dig vores nyhedsbrev, melder du dig samtidig ud af Club UNIIK og mister dine opsparede point. 

Eksempel: Booker du en behandling til 2000 kr. optjener du 200 bonuspoint. Efter 10 af disse behandlinger har du optjent 2000 kr. i point hvilket svarer til en gratis behandling. Rabatten kan benyttes efter 3 behandlinger.

Tilmeld dig Club Uniik! <3

Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev siger du ja til at vi må sende dig e-mails med gode tilbud, kampagner og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.