Mød denne måneds UNIIK BABE!

I denne artikel kan du møde denne måneds UNIIK BABE. En UNIIK Babe er en person som dig og mig, der fortæller om sig selv, sin hverdag og de fordele og ulemper der kan være ved at modtage kosmetiske behandlinger. Vi oplever at mange af vores kunder, har mange af de samme fordomme og at det kan være et svært emne at tale om. Det vil vi med disse artikler forsøge at gøre op med engang for alle! 

Katan, 23, studerende

Fortæl os lidt om, hvem du er

Jeg hedder Katan og jeg er 23 år gammel. Til dagligt studerer jeg på Aarhus Universitet. 

Hvilken behandling har du fået?

Jeg har fået lavet mine læber med 0,5ml filler. 

Hvorfor har du valgt lige præcis denne her behandling?

Jamen jeg har altid haft en usikkerhed omkring mine læber og tænkte, hvorfor ikke gøre noget ved det? Og der tiltalte fillerbehandlingen mig meget, da det jo ikke er permanent, og jeg samtidig kan opnå fyldigere læber. 

Fortæl os lidt om, hvilke overvejelser, du har gjort dig inden du tog det endelige valg, om at få lavet dine læber. 

Jeg gjorde mig faktisk en del overvejelser, inden jeg tog det endelige valg, om at få lavet mine læber. Jeg gik meget op i at undersøge evt. Bivirkninger der måtte opstå i forbindelse med filler behandling i læberne samt, hvordan processen forløber sig fra start til slut. Jeg gik længe med mine overvejelser og egen research, så da jeg endelig tog valget, var jeg informeret og tryg ved min beslutning. 

Hvad skal man kigge efter, når man leder efter en klinik?

For mig betød det meget at vælge klinikken med omhu. Jeg tog altså ikke en hastebeslutning, efter jeg havde bestemt mig for at få lavet mine læber. Jeg tjekkede meget op på anmeldelser, kiggede på deres arbejde på de sociale medier og til det allervigtigste: hvorvidt det var en autoriseret klinik! 

Kig efter, om behandleren rent faktisk er en uddannet kosmetisk sygeplejerske og hvorvidt der er en læge tilknyttet klinikken. Sikkerhed og tryghed først! 

Hvad ville du fortælle de mennesker, som går med tankerne om, at få lavet en kosmetisk behandling, men måske stadig er usikre eller lidt bekymrede omkring de her myter, der nu kan være omkring det, at få lavet en kosmetisk behandling?

Mange er altid bange for, om de får ducklips, Jeg hører tit snakken gå om, at resultatet bliver grimt i sidste ende. Jeg synes det er vigtigt at man ser klinikkens resultater inden behandling og at man får lov til at stille de spørgsmål man har. Jeg synes man skal gøre det, som gør en glad. Hvis man har ro i maven til en forundersøgelse og føler sig tryg ved sin behandler, synes jeg man bare skal springe ud i det. 

Hvorfor har du valgt at gå lige præcis hos Klinik Uniik?

Jeg har jo undersøgt over det hele i Danmark. Jeg endte med at vælge Klinik Uniik, da det tjekkede alle mine bokse i undersøgelsesfasen. Efter forundersøgelsen følte jeg mig i trygge hænder, og så er Sheila jo også bare så sød og naturlig! – det betyder altså også meget for mig, at min behandler ikke ligner en der er overbehandlet. 

Tilmeld dig

Club Uniik

Forkæl dig selv med et medlemsskab hos Klinik Uniik. 

Som medlem af Club Uniik optjener du nemlig point, efter hver eneste behandling du får foretaget hos os. Udover at optjene point, får du også chancen for at vinde uniikke konkurrencer, medlemsrabatter og meget meget mere. 

Sådan fungere Club Uniik:

  • Du skal være medlem af vores nyhedsbrev
  • Du får 10% af behandlingsprisen i point.
  • 1 bonuspoint = 1 krone til behandlinger.
  • Du optjener ikke point på produkter, tilbud, rabatter & kampagner.
  • Du optjener ikke point ved behandlinger betalt med point.
  • Framelder du dig vores nyhedsbrev, melder du dig samtidig ud af Club UNIIK og mister dine opsparede point. 

Eksempel: Booker du en behandling til 2000 kr. optjener du 200 bonuspoint. Efter 10 af disse behandlinger har du optjent 2000 kr. i point hvilket svarer til en gratis behandling. Rabatten kan benyttes efter 3 behandlinger.

Tilmeld dig Club Uniik! <3

Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev siger du ja til at vi må sende dig e-mails med gode tilbud, kampagner og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.