Mød denne måneds UNIIK BABE!

I denne artikel kan du møde denne måneds UNIIK BABE. En UNIIK Babe er en person som dig og mig, der fortæller om sig selv, sin hverdag og de fordele og ulemper der kan være ved at modtage kosmetiske behandlinger. Vi oplever at mange af vores kunder, har mange af de samme fordomme og at det kan være et svært emne at tale om. Det vil vi med disse artikler forsøge at gøre op med engang for alle! 

Kate, 66, pensionist

Fortæl os lidt om, hvem du er

Jeg hedder Kate, jeg er 66 år og jeg arbejder ikke længere. Det synes jeg egentlig er meget rart. Det giver mig en masse fritid hvor jeg kan gøre hvad jeg vil. Jeg bor ved vandet og jeg kan rigtig godt lide at gå ture sammen med mine veninder, jeg kan lide at gå i biografen, jeg kan lide at strikke og at gå på cafe sammen med alle mine gode veninder. 

Hvilken behandling har du fået?

Jeg har fået behandling i mine læber, jeg tror at det hedder “russian lips” og det er jeg rigtig glad for. Jeg havde overvejet at få noget i mine læber, fordi at med alderen så bliver de mindre. Det er jeg personligt ikke så vild med, så jeg tænkte at nu skal jeg lige se hvordan det ville se ud til mig med lidt ekstra fylde. Jeg havde hørt dig og din klinik blive omtalt og jeg havde fulgt med på din Instagram også havde jeg set en reklame på bagsiden af en bus, som jeg bare synes var så genial! Så jeg tænkte det skal jeg prøve, det er der jeg skal hen. 

Har du haft nogle fordomme om kosmetiske behandlinger?

Det har jeg i allerhøjeste grad. Jeg tænkte selv uha, hvis jeg først begynder med en ting, så skal jeg have lavet en masse andet .. hvorfor skal man ikke bare se ud som man gør .. Men så efterhånden vendte det sig lidt og jeg tænkte hvorfor skal jeg ikke gøre noget, der kan gøre at jeg kommer til at se endnu bedre ud .. hvorfor ikke sætte fokus på nogle ting, der ikke er nok fokus på. Simpelthen gøre det, fordi at det gør mig glad!  

Hvorfor valgte du denne behandling?

Mine læber med alderen er blevet noget mindre .. de er bare blevet sådan en smal streg. Når jeg ser mig selv i spejlet, så bryder jeg mig ikke særligt meget om det. Igennem mange år har det været meget brugt, det her med at få øget læbernes størrelse og så tænkte jeg hvorfor gør jeg ikke det .. Så sprang jeg ud i det og det har jeg aldrig fortrudt! 

Hvad har det givet dig, at få lavet dine læber?

I bund og grund giver det mig noget øget selvværd .. eller i hvert fald selvtillid. Det der med at se sig selv i spejlet og have sådan en lidt mere feminin mund, det er en rar følelse. Ikke bare sådan en streg mund, ligesom gamle mænd, haha! 

Hvad ville du fortælle de mennesker, som går med tankerne om, at få lavet en kosmetisk behandling, men måske stadig er usikre eller lidt bekymrede omkring de her myter, der nu kan være omkring det, at få lavet en kosmetisk behandling?

Jeg vil sige at der ligger mange fordomme .. mine veninder er jo samme alder som mig.. Men jeg vil understrege at det er noget alle kan få foretaget. Start i de små også byg det op i dit tempo, uanset hvad de skal have lavet. Jeg synes man skal springe ud i det, simpelthen! Har man lyst, kan jeg ikke se nogen overvejelser man skulle have. 

Hvor ofte får du selv lavet dine læber?

Jeg har tænkt med mine læber, fordi at de er så små .. så har jeg tænkt at jeg ville have det hver 3-4 måned. Jeg vil gerne have at resultatet ser naturligt ud, så jeg ville hellere bygge det lidt op, i mit tempo. 

Kate Hjort, UNIIK babe februar

Tilmeld dig

Club Uniik

Forkæl dig selv med et medlemsskab hos Klinik Uniik. 

Som medlem af Club Uniik optjener du nemlig point, efter hver eneste behandling du får foretaget hos os. Udover at optjene point, får du også chancen for at vinde uniikke konkurrencer, medlemsrabatter og meget meget mere. 

Sådan fungere Club Uniik:

  • Du skal være medlem af vores nyhedsbrev
  • Du får 10% af behandlingsprisen i point.
  • 1 bonuspoint = 1 krone til behandlinger.
  • Du optjener ikke point på produkter, tilbud, rabatter & kampagner.
  • Du optjener ikke point ved behandlinger betalt med point.
  • Framelder du dig vores nyhedsbrev, melder du dig samtidig ud af Club UNIIK og mister dine opsparede point. 

Eksempel: Booker du en behandling til 2000 kr. optjener du 200 bonuspoint. Efter 10 af disse behandlinger har du optjent 2000 kr. i point hvilket svarer til en gratis behandling. Rabatten kan benyttes efter 3 behandlinger.

Tilmeld dig Club Uniik! <3

Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev siger du ja til at vi må sende dig e-mails med gode tilbud, kampagner og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.