Ledig stilling

Klinik Uniik søger en kosmetisk sygeplejerske, da vi vokser og har brug for flere hænder.

Jobbeskrivelse:

Er du registreret kosmetisk sygeplejeske med erfaring? Har du passion for dit arbejde og forsøger du altid at levere dit bedste? Så er det måske dig vi leder efter. Lige nu søger vi, Klinik Uniik, en ny kollega til vores klinik i hjertet af Aarhus. Her kommer du til at arbejde side om side med en af de dygtigste indenfor sit fag.

Er du registreret til permanent hårfjerning, vil det være en stor fordel. 

Stillingen vi søger besat er en deltidsstilling med mulighed for at blive til en fuldtidsstilling. 

Vi tilbyder:

Hos Klinik Uniik får du mulighed for at arbejde med landets absolut bedste kunde klientel. Du kommer til at have din daglige gang i smukke og inspirerende omgivelser. Udover det får du muligheden for at arbejde i en klinik med lavt til loftet, hvor du har rig mulighed for at udvikle dine evner inden for det kosmetiske fag. Vi tager dig med på relevante kurser og sørger for at du hele tiden er up to date. 

Vi forventer:

Vi forventer, at du naturligt yder service på et højt niveau og giver vores kunder en ultimativ behandling med fokus på tryghed, naturlige resultater, æstetik, grundighed og kundepleje. Du skal være moden, smilende, udadvendt og jordnær samt være stabil og trives under ansvar. Det er også vigtigt, at du kan samarbejde med et stærkt team af professionelle og tage ansvar for dit arbejde. Du skal have lyst til at arbejde under værdier som æstetik, sikkerhed, etik, professionalisme og ikke mindst vores fokus på naturlige resultater og ærlighed. Endelig skal du have en passioneret kærlighed for skønhed og velvære.

Ansøg her:

Vi håber, at dette opslag har vakt din interesse. Ønsker du at søge jobbet eller høre mere? Så send en e-mail med din ansøgning og CV til info@klinikuniik.dk.Vi afholder jobsamtaler løbende og ansætter, når vi har den helt rigtige kandidat til teamet. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.