Mød denne måneds UNIIK BABE!

I denne artikel kan du møde denne måneds UNIIK BABE. En UNIIK Babe er en person som dig og mig, der fortæller om sig selv, sin hverdag og de fordele og ulemper der kan være ved at modtage kosmetiske behandlinger. Vi oplever at mange af vores kunder, har mange af de samme fordomme og at det kan være et svært emne at tale om. Det vil vi med disse artikler forsøge at gøre op med engang for alle! 

Molly, 21, studerende

Fortæl os lidt om, hvem du er

Jeg hedder Molly og jeg er 21 år gammel. Til dagligt studerer jeg til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Viby og så arbejder jeg i Bestseller, Rømerhus. 

Hvilken behandling har du fået?

Den behandling, jeg har fået, er 1ml filler i læberne. 

Hvorfor har du valgt lige præcis denne her behandling?

Jeg har valgt denne behandling, fordi jeg var utilfreds med, hvordan mine læber så ud og synes, at de godt kunne bruge lidt mere fylde, da jeg gerne vil være tilfreds med, hvordan jeg så mig selv. 

Hvad har det givet dig, at få lavet dine læber?

Det har givet mig noget selvtillid. Det har gjort, at når jeg kommer i skole eller går på arbejde, at jeg er tilfreds med, hvordan jeg ser ud.

Fortæl os lidt om, hvilke overvejelser, du har gjort dig inden du tog det endelige valg, om at få lavet dine læber. 

Jeg havde selvfølgelig hørt mange myter omkring det; at det ville gøre ondt eller, det ville ikke proportionelt passe til mit ansigt, eller bare, at det ville se super unaturligt ud, men det synes jeg slet ikke, at det gør!

Jeg har været super tilfreds med, lige præcis det, som jeg har fået lavet. Så jeg er bare glad for, hvordan det er endt ud. 

Hvad ville du fortælle de mennesker, som går med tankerne om, at få lavet en kosmetisk behandling, men måske stadig er usikre eller lidt bekymrede omkring de her myter, der nu kan være omkring det, at få lavet en kosmetisk behandling?

Jamen, til dem der går, og måske gerne vil prøve en kosmetisk behandling, men er i tvivl om, hvorvidt de skal have det lavet: Tag ned og få lavet en forundersøgelse ved Sheila, hun er vildt dygtig og ved lige præcist, hvad man skal have lavet i forhold til, hvordan ens ansigt ser ud. Det kommer ikke til at se unaturligt ud. 

Det gør lidt ondt – det vil jeg gerne indrømme, men efter nogle dage, så ser de ud som de skal gøre og det gør ikke ondt efter det. 

Hvor ofte får du selv lavet dine læber?

Jamen det er første gang, jeg får lavet mine læber, men jeg skal helt klart herned og få dem lavet igen, her om lidt. 0,5ml vil jeg gerne have i. 

Hvad skal man kigge efter, når man leder efter en klinik?

Det jeg synes, man skal kigge efter, når man leder efter en kosmetisk klinik er, at der skal være en læge tilkoblet og at det skal være en kosmetisk sygeplejerske. Og det var lige præcis derfor jeg valgte Sheila – jeg vidste, at hun har været i faget i mange år – så en der har styr på tingene. Det er vigtigt, at man kommer til en forundersøgelse og får snakket med personen, som skal lave ens behandling.

Tilmeld dig

Club Uniik

Forkæl dig selv med et medlemsskab hos Klinik Uniik. 

Som medlem af Club Uniik optjener du nemlig point, efter hver eneste behandling du får foretaget hos os. Udover at optjene point, får du også chancen for at vinde uniikke konkurrencer, medlemsrabatter og meget meget mere. 

Sådan fungere Club Uniik:

  • Du skal være medlem af vores nyhedsbrev
  • Du får 10% af behandlingsprisen i point.
  • 1 bonuspoint = 1 krone til behandlinger.
  • Du optjener ikke point på produkter, tilbud, rabatter & kampagner.
  • Du optjener ikke point ved behandlinger betalt med point.
  • Framelder du dig vores nyhedsbrev, melder du dig samtidig ud af Club UNIIK og mister dine opsparede point. 

Eksempel: Booker du en behandling til 2000 kr. optjener du 200 bonuspoint. Efter 10 af disse behandlinger har du optjent 2000 kr. i point hvilket svarer til en gratis behandling. Rabatten kan benyttes efter 3 behandlinger.

Tilmeld dig Club Uniik! <3

Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev siger du ja til at vi må sende dig e-mails med gode tilbud, kampagner og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.