Læs mere om

Behandling med PRP/PRF

Ønsker du en naturlig måde at styrke din hud, og booste dit kollagen niveau på?  PRP/PRF-terapi er en innovativ, ikke-invasiv behandlingsmetode, der udnytter dit eget blod som råmateriale. Med den nyeste teknologi inden for hudpleje er der nu udviklet en imponerende anti-aging løsning inden for æstetiske behandlinger, som vi kan tilbyde. 

Fokusset er at forbedre hudens struktur, elasticitet og fasthed samtidig med at mindske rynker, ar og strækmærker. Dette opnås gennem en bio-foryngende proces, der udnytter vækstfaktorer og blodkomponenter til at stimulere hudens fornyelse og produktion af kollagen og elastiske fibre.

Under behandlingen trækkes en lille mængde blod fra din arm. Efter centrifugering adskilles plasma og blodplader, som derefter aktiveres og injiceres i de ønskede områder. Denne proces er næsten smertefri og kræver kun en let bedøvelse. Umiddelbart efter kan der være let hævelse og rødme, men disse bivirkninger forsvinder hurtigt.

I de følgende dage begynder specielle celler at differentiere sig og fremme produktionen af kollagen. Dette gradvise arbejde resulterer i en forbedret hudstruktur og -tone. Den fulde effekt af behandlingen ses normalt efter cirka tre måneder. Resultater varierer, men hudens kvalitet forbedres typisk og kan opretholdes i op til halvandet år ved gentagne behandlinger.

Hvis du ønsker en naturlig tilgang til at forbedre din hud og udstråling, kan PRP/PRF-terapi være den rette løsning for dig.

Priser på PRP/PRF

1 behandling  – 2000,-

3 behandlinger – 5000,- (anbefalet)

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.