Mød denne måneds UNIIK BABE!

I denne artikel kan du møde denne måneds UNIIK BABE. En UNIIK Babe er en person som dig og mig, der fortæller om sig selv, sin hverdag og de fordele og ulemper der kan være ved at modtage kosmetiske behandlinger. Vi oplever at mange af vores kunder, har mange af de samme fordomme og at det kan være et svært emne at tale om. Det vil vi med disse artikler forsøge at gøre op med engang for alle! 

Signe, 37 år, arbejder i bank

Mit navn er Signe, og jeg er 37 år gammel. Jeg arbejder i en bank, og jeg har fået ordnet bekymringsrynken, også har jeg fået lavet gummy smile. Grunden til, at jeg har fået botox-behandling, det er for at passe på mit udseende, men det er også for at mindske rynkeprocessen, så jeg ikke ser sur ud, når jeg ikke er det. Så jeg har fået botox ved bekymringsrynken. I forhold til fordomme, som jeg tit møder ved kosmetiske behandlinger, det er, at kosmetiske behandlinger er lig med unaturlig skønhed, hvilket jeg synes er en forkert måde at se på det. Jeg bruger det til at se ud som den alder, jeg er, men også for at se frisk ud og ikke for at se yngre ud. Grunden til, at jeg har valgt at komme i Klinik Uniik, det er, fordi jeg har fået klinikken anbefalet. Jeg har tidligere været andre steder, hvor jeg desværre har oplevet at blive overbehandlet, men da jeg kom herned, der har jeg simpelthen fået den bedste behandling. Jeg føler mig rigtig tryg ved at være her. Jeg kunne ikke forestille mig at gå andre steder hen.

Signe, 37 år

Tilmeld dig

Club Uniik

Forkæl dig selv med et medlemsskab hos Klinik Uniik. 

Som medlem af Club Uniik optjener du nemlig point, efter hver eneste behandling du får foretaget hos os. Udover at optjene point, får du også chancen for at vinde uniikke konkurrencer, medlemsrabatter og meget meget mere. 

Sådan fungere Club Uniik:

  • Du skal være medlem af vores nyhedsbrev
  • Du får 10% af behandlingsprisen i point.
  • 1 bonuspoint = 1 krone til behandlinger.
  • Du optjener ikke point på produkter, tilbud, rabatter & kampagner.
  • Du optjener ikke point ved behandlinger betalt med point.
  • Framelder du dig vores nyhedsbrev, melder du dig samtidig ud af Club UNIIK og mister dine opsparede point. 

Eksempel: Booker du en behandling til 2000 kr. optjener du 200 bonuspoint. Efter 10 af disse behandlinger har du optjent 2000 kr. i point hvilket svarer til en gratis behandling. Rabatten kan benyttes efter 3 behandlinger.

Tilmeld dig Club Uniik! <3

Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev siger du ja til at vi må sende dig e-mails med gode tilbud, kampagner og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Sheila Aden
- Specialudannet kosmetisk sygeplejerske

Sheila Aden er en erfaren sygeplejerske med en bred erfaring fra klinikker i både Aarhus og Odense. Sheila har altid haft en naturlig interesse for skønhed, kosmetik og hudpleje. Du kan trygt lægge dig i hænderne hos Sheila. 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger med mine kunder 100 procent i centrum. Det er vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld relation til min kunder for at skabe et realistisk billede af et resultat” 

Rentefrit lån

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 5.000 – 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.