Behandlinger

Se hvilke skønhedsbehandlinger vi tilbyder hos Klinik Uniik

Behandlingsområde hos Klinik Uniik
Behandlingsstol hos Klinik Uniik
Fillerbehandling hos Klinik Uniik
Filler
Botoxbehandling hos Klinik Uniik
Botox
PRP/PRF-behandling hos Klinik Uniik
PRP/PRF
permanent hårfjerning hos Klinik Uniik i Aarhus
Permanent hårfjerning
Udvalg af skønhedsprodukter hos Klinik Uniik
Shop online

Forundersøgelse

Vi tilbyder altid en gratis konsultation hvor forholdene vurderes og behandlings-mulighederne gennemgås herunder evt. gener, risici og mulige komplikationer. Udover specifikke ønsker vil evt. allergier, indtag af blodfortyndende præparater/kosttilskud eller tendens til forkølelsessår m.m. blive noteret. Man må ikke være gravid eller ammende. Forundersøgelsen foretages af altid af en speciel udannet behandler der tillige har ansvaret for behandlingen. Ved forundersøgelsen er du velkommen til at møde med en bisidder. Selve behandlingen kan tidligst gennemføres 2 dage efter forundersøgelsen, hvor du skal samtykke til behandlingen.

Bestil tid
Forundersøgelse hos Klinik Uniik

Lad os tage en snak

Book Din Gratis Konsultation I Dag

Vi forstår, at hver klients skønhedsrejse er unik. Derfor tilbyder vi en gratis, uforpligtende konsultation, hvor vi lytter til dine ønsker og sammen kan skitsere en skræddersyet behandlingsplan, der passer perfekt til dig.

Opdag den unikke forskel hos Klinik Uniik, hvor skønhed møder ekspertise. Kontakt os i dag for at starte din transformation.

voers højeste prioritet

Din Sikkerhed & Tilfredshed

Vores team af erfarne speciallæger og kosmetiske sygeplejersker, ledet af den anerkendte Sheila Aden og Senada Alibasic, arbejder utrætteligt for at sikre, at hver behandling ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger. Som en Sundhedsstyrelsen godkendt klinik, understreger vi vigtigheden af sikkerhed, æstetik og tillid i alt, hvad vi gør.

Join Club Uniik

Tilmeld dig særlige tilbud, gratis giveaways og ones-in-a-lifetime tilbud.

KLINIK UNIIK  Se vores behandlinger