Fillers

Hos Uniik tilbyder vi filler behandling med formål i at opnå et naturligt og frisk udseende. Med alderen vil huden naturligt blive mere slap, ansigtet vil typisk bærer præg af linjer furer og fordybninger. Filler er stabiliseret hyaluronsyre i gelform, som har et stort indhold af vand. Biokemisk er det et sukker-molekyle.

Typisk anvendes ikke-permanente filler til rynkereduktion og udglatning samt volume af fx. læber. Fillers bruges også til at definere og konturere ansigtet. Virkning er som regel 3-6 måneder, hvor man herefter skal gentage behandlingen for bedre holdbarhed.  

BESTIL KONSULTATION
Pige med filler i læber, lavet hos Klinik Uniik

Forundersøgelse

Vi tilbyder altid en gratis konsultation hvor forholdene vurderes og behandlings-mulighederne gennemgås herunder evt. gener, risici og mulige komplikationer. Udover specifikke ønsker vil evt. allergier, indtag af blodfortyndende præparater/kosttilskud eller tendens til forkølelsessår m.m. blive noteret. Man må ikke være gravid eller ammende. Forundersøgelsen foretages af altid af en speciel udannet behandler der tillige har ansvaret for behandlingen. Ved forundersøgelsen er du velkommen til at møde med en bisidder. Selve behandlingen kan tidligst gennemføres 2 dage efter forundersøgelsen, hvor du skal samtykke til behandlingen.

Læs mere om Fillers

Filler refererer til en type kosmetisk produkt, ofte baseret på hyaluronsyre, der injiceres i huden for at tilføje volumen, korrigere asymmetrier og reducere synlige tegn på aldring.

Botox og fillers er to forskellige typer kosmetiske behandlinger. Botox bruges til at reducere rynker ved at afslappe muskler, mens fillers anvendes til at tilføje volumen og fylde til specifikke områder af ansigtet. Med andre ord reducerer Botox muskelaktivitet, mens fillers tilføjer fylde til områder med tabt volumen.

Fillers virker ved at tilføje volumen og fylde til specifikke områder af ansigtet. De kan udjævne rynker, gøre ansigtstræk mere symmetriske og genoprette tabt elasticitet. Fillers indeholder hyaluronsyre, som tiltrækker og binder vand, hvilket skaber en fyldigere effekt.

Varigheden af fillerbehandlingens resultater varierer, men det er typisk nødvendigt at gentage behandlingen hver 6-18 måneder, afhængigt af produkttypen og individuelle faktorer som metabolisme og behandlingsområder. En erfaren kosmetisk behandler kan give mere præcise anbefalinger baseret på dine specifikke behov og ønsker.

Bestil din tid online

Book din næste tid hos Klinik Uniik online. Det er hurtigt og nemt.

Vi glæder os til at se dig. 

skønhedssalon hos klinik uniik
Filler læbe før efter billede

Få lavet filler hos Klinik Uniik

Opnå det naturlige look med Fillers i Aarhus

I hjertet af Aarhus finder du Klinik Uniik - din førende ekspert inden for fillers og æstetiske behandlinger. Med fokus på naturlige resultater og individuel tilgang, sikrer vi, at hver filler behandling ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger.

Vær tryg hos Klinik Uniik

Sikkerhed med fillers

Vores prioritet er din sikkerhed og komfort når du får filller behandling hos os. Ved Klinik Uniik i Aarhus anvender vi kun produkter af højeste kvalitet, vi er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed, for at sikre de sikreste og mest effektive behandlinger. Vi tilbyder altid en gratis konsultation inden filler behandlingen for at forstå dine ønsker og diskutere den bedste behandlingsplan for dig.

Filler læber fra glad kunde hos Klinik Uniik

Klinik Uniik

Filler behandling i hjertet af Aarhus

Personlige Behandlingsplaner

Ingen ansigter er ens, og derfor tilpasser vi hver filler behandling til at understrege din naturlige skønhed. Vores team af erfarne specialister arbejder tæt sammen med dig for at skabe en personlig behandlingsplan, der afspejler dine mål.

Varighed og Vedligeholdelse af fillers

Effekten af fillers varer typisk mellem 3 til 6 måneder, afhængigt af behandlingens art og dit individuelle respons. Vi anbefaler regelmæssige opfølgninger for at opretholde de bedste filler resultater.

Hvorfor Vælge Os?
  • Ekspertise: Vores team består af eksperter inden for fillers og æstetiske behandlinger.
  • Teknologi: Vi investerer i den nyeste teknologi for at tilbyde skånsomme og effektive behandlinger.
  • Tilpasning: Hver behandling er skræddersyet til dine unikke træk og ønsker.
  • Omsorg: Vi er dedikerede til at yde exceptionel kundeservice og efterbehandling.

"Hos Klinik Uniik, er dit smil vores passion. Lad os hjælpe dig med at opnå det udseende, du fortjener."

Opdag forskellen med fillers i Aarhus hos Klinik Uniik. Kontakt os i dag for at booke din gratis konsultation og tage det første skridt mod en mere selvsikker udgave af dig selv.

Klinik Uniik salon i aarhus
Book online
Skønheds produkter til behandlinger hos Klinik Uniik
Shop online
skønhedssalonen hos Klinik Uniik
Om klinikken